USKORO LEPE VESTI ZA OBRADOVIĆA: Bliži se trenutak povratka Partizanovog dvojca

Košarkaši Partizana su se značajno pojačali pred novu sezonu proverenim imenima, ali su još uvek lišeni pomoći Alena Smailagića i Alekse Avramovića.

Oni su se povredili pre početka sezone i oporavak teče sporo, ali naredne nedelje će ići na kontrolne preglede, koji će dati jasniju sliku o tome kada će moći da se vrate na parket.

Za to vreme treniraju i iščekuju zeleno svetlo da se vrate u sastav.

Avramović je povredio kost šake tokom priprema reprezentacije Srbije, a ističe da se oseća dobro.

Dobro sam. Treniram u svom režimu. Super se osećam. Sledeći ponedeljak radim kontrolu i nadam se skidanju gipsa. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari, izjavio je srpski bek za klupsku televiziju.

Iako ga je peh zadesio tokom reprezentativne akcije, ne postavlja pitanje od daljim nastupima u državnom dresu.

Povreda može da se zadesi bilo gde. Ne kajem se. Mentalno se pripremam za povratak na teren. Sve počinje od glave. Dešava se povreda u sportu, sada je bila reprezentacija. Može da bude klub, teretana ili basket… ne gledam iza sebe, samo napred, poručio je Avramović.

Smailagić je povredio nogu tokom klupskog pripremnog perioda u Španiji.

Dobro sam. Oporavak napreduje. Očekujem da uskoro počnem da radim sa timom. Sledeća kontrola je u utorak ako se ne varam. Posle te kontrole ćemo znati kada ću početi da igram, jasan je centar, koji željno iščekuje period kada će moći da pomogne svojim saigračima.

Uopšte nije zabavno sa moje strane. Znam da sam tu, ali ne mogu da pomognem. Svima nama je košarka ljubav. Teško je gledati, rekao je Smailagić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE