Brozovićeva zamena zaludela Italijane! Upoređuju ga s Pirlom, a Hrvatu poručuju da ne mora da žuri s povratkom

Italijanski mediji puni su hvalospeva na račun turskog reprezentativca Hakana Čalhanoglua koji je u nekoliko utakmica za Inter vrlo dobro odigrao kao defenzivni vezni.

Na više portala plasirana je ista teza – Marcelo Brozović ne mora se žuriti s povratkom, ima dovoljno vremena da sanira kvadriceps do kraja jer nema razlog da ga mori teskoba kako će ekipa bez njega.

Čalhanoglu je toliko zaludeo Italijane da ga upoređuju s Andreom Pirlom koji je takođe bio ofanzivni vezni, da bi postao korektor sredine terena, što nije čest slučaj.

Protiv Barselone je osim toga postigao gol u Milanu, a i na Kamp Nou je umešao prste u golu koji je dao Lautaro Martinez. Protekle sezone u Interu se smatralo da je jedan od razloga gubitka skudeta nedostatak zamene za Brozovića, tada je Turčin bio samo opcija koja nije zaživela.

Za Brozovića pišu da bi mogao biti na klupi protiv Bajerna u Minhenu 1. novembra u Ligi šampiona, a da je realno njegov nastup na terenu očekivati 6. novembra u derbiju s Juventusom u Torinu.

Pojedini dodaju opasku – nema potreba za brzanje, a on se ipak žuri. Kako se promenila percepcija!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE