KAKAV MALER: Svetski prvaci ostaju bez nezamenjivog igrača na Mundijalu!

Nema kraja malerima za aktuelne svetske prvake Francuze pred odbranu trona u Kataru.

Nakon što je saznao da definitivno neće moći da računa na Ngolo Kantea, kao i povrede Manjana, sinoć je selektora Trikolora Didije Dešana dočekala veoma loša vest.

Rafael Varan u suzama je napustio derbi između Mančester Junajteda i Čelsija u Premijer ligi, nakon što je povredio zadnju ložu.

Sve se desilo u 57. minutu, kada je štoper Crvenih đavola želeo da uđe u duel sa Pjer Emerik Obamejangom, ali je i pre kontakta završio na zemlji.

Jasno mu je odmah bilo da ovo može da znači da neće nastupiti na najvećoj smotri fudbala, pa je odmah zaplakao i lice pokrio dresom, dok su saigrači bili nemoćni u pokušajima da ga uteše.

Stanje povrede i dužina pauze definitivno bi trebalo da budu poznati danas.

O Francuzu je nakon meča govorio i trener Junajteda Erik Ten Hag.

Mislim da se smirio. Mora da sačeka da vidi kakva je povreda u pitanju. On ne može da kaže, medicinski tim ne može da kaže, moramo da sačekamo procene, a za to je potrebno malo vremena, minimum 24 sata, otkrio je Ten Hag.

Koliko je Varan važan za francuski nacionalni tim govori i podatak da je od 2012. godine, kada je postao selektor, Didije Dešan koristio ovog štopera na 87 utakmica, a nalazio se i u ulozi kapitena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VODIO REAL DO TRIJUMFA: Kampaco MVP drugih utakmica u PO (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. I u drugoj utakmici pred svojim...

POVEZANE OBJAVE