MERIDIAN POMERA GRANICE: Za sve fudbalske fanatike i ljubitelje klađenja – stiže novo takmičenje koje ostavlja bez daha!

Kraj godine se bliži, ali to ne znači da je kraj fudbalskom uzbuđenju. Naprotiv, pravi spektakl nas tek čeka i to u vidu Svetskog prvenstva!

Uveliko odbrojavamo do Mundijala u Kataru, a do tada ćemo se pozabaviti Ligama petice i vrhunskim fudbalskim mečevima, koji nas čekaju ove nedelje.

A, za sve fudbalske fanatike i ljubitelje sportskog online kladjenja – Meridian donosi idealnu promociju! Ukoliko se do sada niste registrovali – brzo to uradite na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, ali tu nije kraj iznenađenjima!

REGISTRUJTE SE – PREUZMITE BONUS BEZ USLOVA!

Ukoliko vam je fudbal najveća strast – na pravom ste mestu, jer uz samo jedan fudbaski tiket možete zaraditi fantastičan bonus! Evo o čemu se radi:

U novoj igri daje prvi gol” mogu učestvovati svi igrači koji su registrovani na meridianbet.rs i sve što treba da urade jeste da pogode najveću kvotu na tiketu koji sadrži samo igru daje prvi gol na meču.

Tiket ne mora biti dobitan, što je jako važno, a evo koje nagrade vas čekaju:

1. mesto – 50.000 RSD bonusa

2. mesto – 30.000 RSD bonusa

3. mesto – 10.000 RSD bonusa

Dakle, svi parovi na tiketu moraju biti predmet sportskog kladjenja iz dnevne ponude fudbalskih mečeva i moraju sadržati isključivo igru “daje prvi gol” i to je ono najvažnije što treba da znate o novom fantastičnom takmičenju, čijeg pobednika proglašavamo na kraju takmičarskog perioda, odnosno na kraju nedelje.

Naravno, detalje saznajte OVDE, a sada se REGISTRUJTE i priključite se ludoj zabavi na meridianbet.rs.

NOVO U MERIDIANU: SUDIJA GLEDA VAR! Kroz slobodnu igru na meridianbet.rs možete da birate na šta želite da se kladite i sami kreirate igre, a jedna od najnovijih je da će sudija gledati VAR na meču. Ovu igru možete iskoristiti na utakmicama Serije A i LaLige.

Registruj se na meridianbet.rs i pomeri sve granice kladjenja!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE