NIKAD JAČI FUDBALSKI VIKEND: Meridian donosi najveće kvote na Atalantu, Napoli, Đironu…

Nije bilo Lige šampiona, ali ova sedmica nas je “počastila” gomilom fantastičnih mečeva koje smo gledali gotovo svakog dana.

Za kraj – stiže prava fudbalska poslastica! Ove nedelje nas čekaju izuzetno uzbudljivi mečevi, a čini se da će “goreti” u Italiji. Udineze – Torino, Atalanta – Lacio, Roma – Napoli, samo su neke od utakmica u kojima ćemo danas uživati.

Ovog puta donosimo vam najzanimljivije mečeve, a ujedno i najigranije parove, koje osim što ih ne smete propustiti – morate ih svrstati i na vaš tiket!

A, sve što je potrebno za dupli fudbalski užitak – možete pronači na istoj adresi, na meridianbet.rs.

Krenimo redom: najpre se registrujte na meridianbet,rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, zatim preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda sastavite novi tiket!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Ključno je da on sadrži najveće kvote na planeti, a takve možete naći upravo u Meridianu!

Evo i nekoliko predloga iz TOP LIGA:

ATALANTA – LACIO, kec 2.05

Nedelja, 18:00

Italijanska “Boginja” je pre dve sezone oduševila čitavu fudbalsku javnost, a sada je na dobrom putu da ponovo bude glavna tema na “Čizmi”. Atalanta se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A, doduše sa samo tri boda više od Lacija. Imaju gosti priliku da stvari okrenu u svoju korist, a ono što nas posebno raduje jeste nastup Sergeja Milinković-Savića, koji je ove sezone u sjajnoj formi. Prema proceni bukmejkera Meridiana, Atalanta je favorit u ovom duelu, a kvota na njihovu pobedu iznosi 2.05.

ROMA – NAPOLI, dvojka 2.45

Nedelja, 20:45

Napoli je ove sezone gazda u Italiji, barem za sada, pa se tako nalazi na prvom mestu na tabeli, a protiv “vučice” je definitivno favorit, pa ima priliku da svoju prednost dodatno uveća. Žoze Murinjo i njegovi izabranici uspeli su da dođu do tri boda protiv Sampdorije Dejana Stankovića, ali sada je pred njima veći izazov, iako igraju na svom terenu. Bukmejkeri Meridiana procenjuju da su ovo sigurna tri boda za Napoli i zato iskoristite kvotu 2.45 na trenutnog lidera Serije A.

ĐIRONA – OSASUNA, kec 2.65

Nedelj, 18:30

U Španiji je podjednako uzbudljivo, ali smo se ovog puta odlučili za ekipe koje nisu lideri na tabeli. Osasuna je trenutno na devetom mestu, dok je Đirona na začelju tabele, odnosno na 17. poziciji. Kraj sezone je daleko, pa je rano prognozirati da li će se ova ekipa oprostiti od LA Lige, ali sudeći po trenutnim formama i rezultatima – biće ovo neizvestan duel. U prethodnim susretima ova dva tima nismo videli mnogo golova, a u poslednja tri bili smo svedoci dve pobede Osasune i jedne Đirone. Bukmejkeri Meridiana veruju da će ovaj tim odbraniti domaći teren i zato stiže kvota 2.65 na pobedu Đirone.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Dakle, svi uslovi za uživanje u fudbalskom spektaklu i online kladjenju su tu – registruj se u Meridianu i pokreni zabavu!

NOVO U MERIDIANU: KO PRE GOLU – NJEGOVI BONUSI! Osim standardne ponude, Meridian donosi novu promociju; pogodi najveću kvotu na tiketu koji sadrži samo igru “daje prvi gol” na meču i osvoji sjajne bonuse, čak i kada je tiket nedobitan!

Saznaj detalje OVDE i priključi se novoj igri!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE