NIŠTA NIJE SAVRŠENO: Jedna sjajna i jedna ne baš tako lepa vest za navijače Juventusa

Navijači Juventusa saznali su jednu sjajnu i jednu ne baš tako lepu vest. Miljenik “Bjankonera” i jedan od najboljih igrača u tima Maksa Alegrija Federiko Kjeza blizu je povratka na teren. S druge strane, povredio se Leandro Paredes.

Italijanski reprezentativac i jedan od najzaslužnijih za trijumf ‘Azura’ na Evropskom prvenstvu prošle godine Federiko Kjeza pauzira još od početka ove godine kada je pretrpeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena.

Problemima krilnog napadača došao je kraj, tako je 25-godišnjak odigrao jedno poluvreme u prijateljskom susretu protiv mlađih kategorija “Stare dame” i odmah postigao dva pogotka.

Neće odmah Alegri gurnuti u vatru Kjezu u sledećoj utakmici protiv Benfike u Ligi šampiona, ne bi trebalo očekivati brzonogog napadača ni protiv Lećea u Seriji A sledećeg vikenda, ali će se italijanski reprezentativac definitivno vratiti početkom novembra.

Što se tiče Paredesa, Argentinac je osetio jaku bol u kolenu za vreme utakmice protiv Empolija koju je njegova ekipa dobila sa 4:0 u petak uveče i zbog toga će biti van pogona protiv Benfike i Lećea, a upitan je njegov nastup i u derbiju Italije protiv Intera 6. novembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE