Partizan se oglasio saopštenjem: Dok se nama ne sviraju penali, negde se igra 98 minuta!

Fudbaleri Partizana su večeras odigrali nerešeno protiv Javora 3:3, a nakon meča klub iz Humske se oglasio saopštenjem. Oni su se dotakli i utakmice koju je odigrala Crvena zvezda u Nišu.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celini:

 Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

U nekoliko minuta imamo situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja, navodi se u saopštenju crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vezista Reala želi da ide iz kluba!

Kako prenose španski mediji, fudbaler Reala i povremeni španski reprezentativac Dani Sebaljos napustiće madridski klub na kraju sezone. Sebaljos (27)...

POVEZANE OBJAVE