Šok u Humskoj: Gojković sprečio slavlje Partizana (VIDEO)

U okviru 16. kola prvenstva Srbije, fudbaleri Partizana i Javora igrali su nerešeno, a rezultat je bio 3:3.

Uzbudljivo je počela utakmica u Humskoj, a na samom početku šok za crno-bele. Gosti su već u šestom minutu došli do prednosti nakon bombe sa više od 20 metara, koji je uputio fudbaler Javora Lazar Nikolić.

Hladan tuš za Partizan na samom početku, međutim, crno-beli su se ekspresno vratili. Posle pet minuta od primljenog gola, tim Gordana Petriča stiže do izjednačenja, a strelac je bio Natho. Menig je uposlio Natha koji je ušao u kazneni prostor i dobro šutirao.

Nastavio je Partizan sa napadima, preuzeo je inicijativu, a to se isplatilou 26. minutu kada se Dijabate majstorski oslobodio čuvara, a onda poslao odličan centaršut za kapitena Uroševića koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu gostiju.

Mogli su crno-beli i do ubedljivijeg rezultata ali nisu uspeli Menig, Dijabate i FIlipović. Gosti su imali još jednu šansu do kraja prvog dela , Gigić je šutirao ali lopta je završila u korneru.

Početak drugog poluvremena apsolutno je pripao Partizanu. Partizan je u prvih 15 minuta imao velike prilike preko Uroševića, Vujačića i Živkovića koji je pogodio prečku. Imali su i gosti neke prilike preko Đukića i Lukovića ali na pravom mestu je bio golman Partizana. Inicijativa domaćih isplatila se u 64. minutu, kada je strelac bio Živković. Centrirao je Natho iz slobodnjaka i udarcem glavom Živković prebacio Vulića.

Tri minuta kasnije videli smo fenomenalnu akciju Partizana, Natho je proigrao Uroševića, kapiten centrirao s boka, na loptu je natrčao Rikardo, šutirao glavom ali lopta je otišla pored gola. U 71. minutu igre, Javor dolazi do penala, a Petar Gigić bio je siguran sa bele tačke.

Minut kasnije velika šansa za Rikarda, šutirao je sa 11 metara, pravo u Vulića, koji je skrenuo loptu u korner. Partizan je nastavio sa napadaima pa j u77. minutu još jednom Marko Živković bio u šansi! Ponovo nakon Nathovog centaršuta, samo što je sada šutirao nogom, a golma gostiju odbranio.

U 88. minutu veliki šok u Humskoj. Gojković kažnjava promašaje Partizana i donosi izjednačenje Javoru.

Sudija je utakmicu produžio još četiri minuta, a do kraja nije bilo velikih prilika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE