STEFANOVIĆ O DUELU SA ZVEZDOM: Nadam se da ćemo biti kompletni

Košarkaši FMP Meridian gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 4. kolu ABA lige.

Biće to duel neporaženih ekipa uz Zvezdin meč manje.

Trener tima iz Železnika Nenad Stefanović govorio je o očekivanjima:

Mi smo u prva tri kola ispunili cilj koji smo zacrtali sebi, pobedili smo sve tri utakmice i sada malo rasterećenije dočekujemo naredni period u kom imamo tri izuzetno teška meča. Sa jedne strane biće nam teže jer igramo sa evroligaškom ekipom, a mečevi koji posle slede su takođe protiv timova koji spadaju red najboljih u ABA ligi. Isto tako na određeni način biće nam malo lakše jer nemamo imperativ pobede, već želimo da se izmerimo sa tim ekipama i da vidimo gde smo u odnosu na njih, rekao je on.

Zatim je dodao:

Što se konkretno narednog protivnika tiče, znamo veoma dobro o kakvim igračima se radi i u pripremnom periodu, kao i u kvalifikacijama za Ligu Šampiona imali smo prilike da se susretnemo sa kvalitetnim timovima, ali je ovo definitivno najkvalitetniji. Nadam se da ćemo biti kompletni i da ćemo moći da prikažemo najbolju moguću partiju protiv Crvene zvezde, zaključio je Stefanović.

Duel je na programu u ponedeljak od 18 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE