JEDNA PROMOCIJA – DVA TELEFONA: PRIKLJUČI SE VRHUNSKOJ ZABAVI I PREUZMI SAMSUNG Z FLIP 4!

Voliš sportsko klađenje i slot igre? Predlažemo ti da posetiš Meridian, registruješ se i osvojiš jedan od dva modela Samsung Z Flip 4 mobilnog telefona!

Postoji jedan telefon koji je zaludeo čitav svet i o kojem svi pričaju! U pitanju je Samsung Z Flip 4! Meridian poklanja ne jedan, već dva modela NOVAJLIJAMA koje se pokažu kao najbolji u takmičenju na slot igrama i sportskom klađenju!

Potrebno je samo da se registrujete i odmah nakon toga osvajate2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA za avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure!

Nakon toga vas očekuju dva posebna takmičenja. Prvo se održava na slotovima provajdera Expanse Studios. Vaš zadatak je da imate najviše odigranih spinova.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Drugo takmičenje je rezervisano za ljubitelje sportskog klađenja, a takmičite se u broju odigranih tiketa.

Takmičenja važe za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Svaki tiket od 100 DINARA ili više učestvuje u ovoj promociji! Kada je o spinovima reč, potrebno je da podesite uloge na minimum 20 DINARA po spinu i u igri ste za čaroban telefon!

Nagrade ne očekuju samo najbolje. Ako se nađete od 2. do 5. mesta na rang-listi možete osvojiti POKLON SPINOVE i BONUSE ZA SPORTSKO KLAĐENJE!

Poseti Meridian i uživaj u najboljoj avanturi – osvoji Samsung Z Flip!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još malo vremena je ostalo: Registruj se i osvoji kartu za EURO u Nemačkoj!

Poslednji voz za EURO! Još malo vremena je ostalo da rezervišeš kartu za EURO u Nemačkoj, koje se opasno približilo. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE