“Vildosa nije spreman, najbitnije je da smo pobedili”

Crvena zvezda je zabeležila pobedu u 4. kolu ABA lige protiv FMP Meridiana 83:77.

Nije to bila ubedljiva pobeda tima Vladimira Jovanovića, ali važna za vraćanje na pobednički kolosek posle lošeg starta u Evroligi.

Čestitam igračima na pobedi, važna je zbog samopouzdanja. Do nje smo došli na težak način, nekoliko puta smo imali dvocifrenu prednost, imali smo prilike da prelomimo, dozvoljavali smo protivniku da se vraća u utakmicu. Tu se videla i doza nervoze. Na kraju smo našli način da pobedimo, što je u ovom trenutku najbitnije za nas, rekao je Vladimir Jovanović posle meča i dodao:

Imali smo problema u defanzivnom skoku, iako smo znali i pripremali se za njih kao za ekipu koja je najbolja u ABA ligi u tom segmentu. Videli ste da smo danas ponovo Vildosu koristili minimlno jer on još nije spreman. To morate da znate, zbog toga je igrao 15 minuta i menjan je u određenim trenucima kada su i on i ekipa igrali dobro. Vildosa je pokazao karakter i kvalitet i to koliko će nam značiti i koliko njemu znači ovaj tim. Kao i svi momci koji su dali sve da pobede. FMP igra sjajno ove sezone, želim ih sreću u nastavku sezone.

Sledeći meč crveno-beli igraju u petak od 19 časova, a protivnik je Bajern iz Minhena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE