NAVIJAČI ENGLESKOG GIGANTA: Mitrović je idealan napadač za nas!

Simpatizeri Mančester Junajteda razmatrali su ko bi mogao biti naslednik Kristijana Ronalda čiji je odlazak veoma blizu.

Na jednom od navijačkih portala Đavola, u prvi plan su istakli Aleksandra Mitrovića koji nastupa za Fulam pa preporučuju Eriku Ten Hagu da pokuša da ga dovede.

Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije vrlo limitirane, piše u analizi fanova.

Dalje nastavljaju objašnjavajući zašto je on idealno pojačanje za holandskog stručnjaka.

Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada – dodaje autor dalje i podseća da bi Junajted sigurno profitirao od centaršuteva, pošto je Mitrović dokazao da je neverovatan u igri glavom, u šta će i Ten Hag moći da se uveri kada bude 13. novembra putovao na “Krejven kotidž”, zaključak je teksta.

Mitrović ove sezone na 11 mečeva Premijer lige ima 9 golova. Postigao je još šest golova za Srbiju u Ligi nacija i očito je da će mu cena porasti ako dobro odigra i na Mundijalu u Kataru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE