Predsednik Partizana revolitran: Prvi čovek crno-belih o sudijskim propustima

Ne stišava se bura posle utakmice Partizan Javor, a sada je svoje miščnje izneo i predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Prvi čovek crno-belih govorio je u sudijskim propustima na meču s Javorom.

– Šta možemo da učinimo? Ovo što smo tražili: da nam dostave komunikaciju sudije i VAR sobe. Prokomentarišeš li suđenje, ima da te kazne, to je sve tako… Nemoćan si, sudije su zaštićene od komentara, svega, klubovi ne smeju ništa da kažu. Imunitet, koji ne može da se meri… Niko nema takav! U prošlosti sam već kažnjavan: jedan sam od retkih prestupnika u srpskom fudbalu , rekao je Vučelić za Sportski žurnal i dodao:

– Možda je naš VAR specifičan, neki softver specijalan?! Ne znam… Trebalo bi pitati Filipovića: koji se softver koristi? Ovo što gledamo po svetu je nešto što je sasvim drukčije, ili se meni čini. Posmatram pažljivo te utakmice i, jednostavno, vidim čemu VAR služi: kad se poništavaju golovi, penali, sve ostalo… Ovde, izgleda, to ne služi kao pomoć, već kao pokriće.

Vučelić tvrdi da su za greške na meču sa Javorom odgovormni i glavni sudija Andrija Stojanović i VAR soba.

– Višestrano… Obostrano. Ne znam, svi su podjednako odgovorni u tim finesama: ovaj je trebao, pa nije bio intenzitet, ovo, ono… Sve smešni alibiji! Da li sam iznenađen? Jesam zgađen, ne i iznenađen, jasan je predsednik Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš izlazi na NBA draft!

Poznato je tokom čitave ove sezone da Nikola Topić, plejmejker Crvene zvezde, važi za kandidata koji će na NBA...

POVEZANE OBJAVE