VELIKI POVRATAK ZVEZDINIH OMLADINACA U LŠ: Nose povoljan rezultat iz Holandije pred revanš!

Omladincima Crvene zvezde ove sezone u Evropi ide daleko bolje nego njihovim kolegama iz seniorskog pogona.

Nakon pobede nad Omonijom, dobro su krenuli i u dvomeču protiv AZ Alkmara, pošto su remizirali 2-2 na gostovanju.

Pobeda dodatno dobija na značaju zbog toga što su na poluvremenu crveno-beli gubili sa 2-0 i delovalo je da sve ide u drugačijem smeru.

Međutim, nakon povratka se sve izokrenulo, pa holandski predstavnik može biti još i zadovoljan što nije doživeo poraz od tima koji predvodi Zoran Rendulić.

Samo tri minuta nakon povratka na teren Jovan Mijatović je pokazao zašto je postao deo prvog tima kada je prepolovio zaostatak posle dodavanja Stojisavljevića. Zatim je u 83. minutu zabeležio i asistenciju, dok se u ulozi strelca našao Aleksej Vukičević.

Umalo nije došlo do totalnog preokreta u završnici, pošto je Stefan Miladinović šutirao odlično, ali je lopta završila malo pored gola.

Revanš utakmica odigraće se 1. novembra u Beogradu.

Crvena zvezda: J. Miladinović – Nedeljković, Leković (80. Lečić), Vidojević, Matić – Stanković, Vukičević – Miladinović, Mijatović (86. Bošković), Stojsavljević (62. Radujko) – Ivić (62. Brajić).

FOTO: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU SARADNJU: Sprema se potpis u Madridu

Kako stvari stoje fudbalski klub Real Madrid gotovo sigurno će produžiti ugovor sa svojim igračem Lukasom Vaskesom. Tim iz Madrida...

POVEZANE OBJAVE