VELIKI ZIZU NAJAVIO POVRATAK: Već se zna i koga će preuzeti?

Bio je fudbaler kojem smo se divili, potom je postao trofejni trener sa tri osvojene Lige šampiona u nizu, no već više od godinue dana je bez angažmana.

Zinedin Zidan je svoj drugi mandat na klupi Real Madrida završio u maju 2021. godine, no sad je najavio kako bi se uskoro ponovno mogao vratiti trenerskom poslu.

“Nedostaje li mi trenersko odelo? Ne, ali nisam daleko od toga. Još malo čekamo. Uskoro, blizu sam povratka trenerskom poslu”, rekao je Zidan u razgovoru za RMC Sport.

Francuski stručnjak sa Realom je osvojio tri uzastopne Lige šampiona, od 2016. do 2018. godine. Bio je prvi trener kojem je uspelo ostvariti takav poduhvat, dakako i Real je time postao prvi klub s tri krune zaredom u tom takmičenju.

Osim toga, osvojio je i dva naslova prvaka Španije, te je dvaput proglašen najboljim trenerom na svetu. Od kada je bez posla, Zidan se povezivalo s nekoliko potencijalnih poslova, no sve su to bila tek nagađanja.

Kad je Mauricio Poketino odlazio iz PSŽ-a, Zidanovo se ime pojavilo među kandidatima, ali čelnici francuskog prvaka odlučili su se za Kristofa Galtiera.

Spekulisalo se i kako će Zidan naslediti svog nekadašnjeg reprezentativnog saigrača za kormilom Francuske, ali Dešamp i dalje je na klupi, te će voditi Trikolore na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Zidan se ranije povezivalo i sa Mančester junajtedom, ali posao je na Old Trafordu dobio holandski stručnjak Erik ten Hag. Upravo zbog toga italijanski mediji navode kako je najizglednije da Zizu preuzme Juventus, klub u kojem se proslavio kao igrač.

Torinski velikan nalazi se u krizi, navijači traže odlazak trenera Masimiliana Alegrija, a bolji spasilac od Zinedina Zidana jednostavno ne postoji!

Šta će od toga svega biti i hoće li Zidan zaista preuzeti Juventus, saznćemo vrlo brzo…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lepe vesti za Olimpijakos pred treću utakmicu sa Barselonom

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau će biti spreman za naredni meč koji njegova ekipa igra protiv Barselone u okviru Evrolige. -...

POVEZANE OBJAVE