EK: Drugi ubedljiv poraz Londona, bivši igrač Mege nadomak dabl-dabla

Sve češće se govorio o pristupu tima iz Londona košarkaškoj Evroligi, a korak ka tome je ovosezonski nastup u Evrokupu.

Nakon iznenađenja protiv Trenta, večeras su London Lajonsi doživeli drugi poraz, pošto su u trećem kolu grupne faze drugog po snazi evropskog takmičenja poraženi na gostovnju od Gran Kanarije ubedljivo sa 87-69.

Već u drugom periodu je domaćin došao do dvocifrene prednosti, dok je u trećoj deonici nakon +21 bilo jasno da engleski tim nema šta da traži.

Najefikasniji na utakmici bio je iskusni česki internacionalac iz redova Londona Vojteh Hruban sa 18 poena, uz 6 skokova i 2 asistencije.

Odlično ga je pratio hrvatski internacionalac Tomislav Zubčić sa dva poena manje, uz tri skoka i jednim završnim dodavanjem. Dvocifren je bio i nekadašnji NBA igrač Kosta Kufos, koji je uz 11 poena imao i 7 uhvaćenih lopti.

Kod pobednika je najbolji igrač bio bivši centar Mege Aleksander Balcerovski, kome je skok falio za dabl-dabl, pošto je sakupio 16 poena i 9 skokova, a imao je i jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE