Igrač Budućnosti primljen u Klinički centar pošto mu je pozlilo!

Centar Budućnosti Alfa Kaba primljen je danas u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, pošto se onesvestio dok je čekao na šalteru u banci.

Očevici kažu da je francuski centar pao na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice. Službenici banke su pozvali hitnu pomoć, koja je došla desetak minuta kasnije.

Direktor Urgentnog centra KČG Nebojša Brnović rekao je da je košarkaš Budućnost van životne opasnosti.

– Košarkaš je primljen u Urgentni centar. Trenutno je na dijagnostici. Koliko sam informisan, njemu se slošilo i izgubio je svest u banci. Za sada je u stabilnom stanju. Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo da potraje, rekao je Brnović za crnogorski portal „Pres”.

I košarkaški klub Budućnost je izdala kratko saopštenje povodom Kabinog zdravstvonog stanja.

Alfa Kaba je stigao u Budućnost u letnjem prelaznom roku, a s podgoričkim klubom francuski centar je potpisao dvogodišnji ugovor. Francuz je sinoć igrao za Budućnost na meču Evrokupa protiv Promiteasa, a na ovoj utakmici postigao je 14 poena i imao 13 skokova i bio je najkorisniji igrač svog tima.

Kaba je ranije igrao za Gaziantep, Nanter, Bulazak, Asvel, Megu i Po-Ortez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE