JOVANOVIĆ PRED BAJERN: Govorio o očekivanjima, pomenuo Nedovića i Adamsa

Košarkaši Crvene zvezde će u petak dočekati Bajern u 5. kolu Evrolige.

Oba tima su bez pobede na startu takmičenja.

O očekivanjima, ali i izostancima Nemanje Nedovića i Džejlena Adamsa govortio je trener crveno belih Vladimir Jovanović.

Svakim danom šanse rastu, ali do samog početka utakmice ne možemo da znamo u kojem obimu možemo da koristimo Nemanju. On je jako motivisan, dobro trenira, ali mi moramo da budemo oprezni. Zdravlje igrača je na prvom mestu, rekao je on i objasnio zašto Adams nije u sastavu.

On ima virus i to je razlog zašto nije sa ekipom na treningu.

Potom je zaključio:

Mi smo veliki deo utakmica, u svim gostovanjima bili konkurentni. Čak u nekim utakmicama bili bolji protivnici u nekom periodu. Sva tri poraza na gostovanjima pretrpeli smo sa razlikom većom od realne. To je ostavilo negativan utisak i kod nas i u javnosti, iako smo u svim tim utakmicama imali realnih problema, izostanke važnih igrača, što smo pokušavali da nadoknadimo. Protiv Panatinaikosa smo ostali bez trojice igrača iz spoljne linije, praktično smo bili prinuđeni za druga rešenja i taktičke ideje, zabršava Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE