Mijailović potvrdio: Pešić može da računa na igrače Partizana bez obzira na Evroligu!

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović istakao je da selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić može da računa na Partizanove igrače bez obzira na termine Evrolige.

Srbija se sastaje sa Velikom Britanijom 11. novembra u Njukaslu, a tri dana sa Turskom u Beogradu.

– Dolazi nam jako važna utakmica protiv Britanije, od koje nam zavisi hoćemo li ići na Svetsko prvenstvo ili ne. Ta utakmica se poklapa sa našom evroligaškom utakmicom protiv Olimpijakosa. KK Partizan je uvek davao na raspolaganje sve svoje srpske igrače, tako će biti i ovaj put, bez obzira na to što imamo važnu utakmicu s Olimpijakosom, izjavio je Mijailović.

Partizan će u to vreme imati meč sa Olimpijakosom 10. novembra, a igrači će biti verovatno spremni za 18. novembar i duel sa Makabijem na domaćem parketu.

– Želimo da pomognemo reprezentaciji da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je to važno za celokupnu naciju, a i za državu koja mnogo ulaže u sport. Mi ćemo se, sa druge strane, boriti svim snagama da dobijemo Olimpijakos, pošto dugujemo veliku zahvalnost našim navijačima, dodao je predsednik crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvojila Piksijev predlog, sa trojicom više na prvenstvu!

Kako su preneli britanski mediji, Evropska fudbalska unija (UEFA) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...

POVEZANE OBJAVE