NOVI SUKOBI U JSD: Varnice između Mancea i Tanaskovića

I dalje se ne smiruju tenzije između novog rukovodstva JSD Partizan i fudbalskog kluba koji ga je napustio.

Brat preminule legende crno – belih Dragana Mancea Goran tvrdi da je dobio otkaz.

Ni u snu nisam očekivao da će mi se ovo desiti nakon tri decenije rada u sportskom društvu, koje smatram svojom kućom. Novo rukovodstvo mi je otvoreno zamerilo što sam u dobrim odnosima sa ljudima iz fudbalskog kluba, što svake godine tradicionalno organizujem “Kup Dragan Mance” na Teleoptiku. Preko noći sam označen kao neprijatelj. Prebrojavaju se krvna zrnca, ko je sa kim prijatelj, brat, poznanik, a mi radnici smo zaplašeni do te mere, da su pojedini završili u bolnici, a neki i prestali da dolaze na posao, zbog šikaniranja od strane novog rukovodstva. Ja sam nakon ponižavanja i pretnji, bio primoran da raskinem radni odnos, jer dalji normalan rad u takvom okruženju nije moguć. Znam da i druge moje kolege čeka sličan scenario. Ja ću i dalje nastaviti da pratim i budem uz moj Partizan, to niko ne može da mi oduzme. Već sam kao što rekoh primio puno poziva ljudi iz sporta koji cene moj 30-ogodišnji rad i doprinos u sportu i nude mi posao, ali samo se nadam da će se ova mučna epizoda u kojoj se društvo nalazi ubrzo završiti, rekao je on.

Odmah je usledio odgovor generalnog sekretara Željka Tanaskovića:

Dugogodišnji službenik JSD Partizan Goran Mance, od danas više nije zaposlen u JSD Partizan. Nakon razgovora, postignut je dogovor o prekidu ugovora na koji je Goran Mance insistirao a koji je trajao nekoliko decenija. Mance je uvek bio važan deo JSD Partizan bez kojeg bi naš kolektiv teško funkcionisao. Ipak, on će se okrenuti novim izazovima a na njegovo mesto će doći neko drugi. Svi koji znaju Partizan iznutra, znaju i Gorana. Ne kao brata čuvenog Dragana Mancea, već kao našeg važnog člana i čoveka koji je puno dao za JSD Partizan. Želim da mu se zahvalim na svim godinama koje je proveo u našem sportskom društvu i poželim mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere sportskog radnika, uzvratio je Tanasković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBASTIČNE NAGRADE SU SPREMNE: Zabavi se i preuzmi deo kolača vrednog 20.000 EVRA!

Poseti Meridian i postani deo EXPANSE EKSPLOZIJE! Da li ste ikada učestvovali u promociji koja donosi pravu EKSPLOZIJU KEŠA? Sada...

POVEZANE OBJAVE