U Crvenoj zvezdi srećni jer nastavljaju put ka Ligi šampiona

Fantastičnom igrom protiv Polki Kusama u Finskoj, odbojkašice Crvene zvezde uspešno su preskočile prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona i plasirale se u 2. kolo. U oba meča devojke u crveno-belom slavile su sa po 3:0, što dovoljno govori o formi i ozbiljnosti izabranica Ratka Pavličevića. Adela Helić je u revanš meču osvojila 17 poena, Ana Živojinović 16, a Božica Marković 10.

Srećne smo zbog dobrog rezultata i u revanšu protiv Polki Kusama u Finskoj. Uspele smo da se plasiramo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, što nam mnogo znači na polju samopouzdanja, iskrena je Isidora Rodić, srednji bloker Crvene zvezde.

Odbojkašice Crvene zvezde najverovatnije čeka duel protiv ekipe Mladosti iz Zagreba (3.i 9. novembra), koja je u prvom meču bila bolja od Kamnika 3:0. Revanš utakmica igra se večeras u Sloveniji.

Iskreno jedva čekamo sledeću utakmicu. Bez obzira da li će to biti Mladost ili Kamnik, verujem da ćemo ostvariti još jedan dobra rezultat u elitnom takmičenju, zaključila je Isidora Rodić, koja je meč sa Finkinjama završila sa četiri poena.

Pre meča u drugom kolu kvalifikacija Lige šampiona, odbojkašice Crvene zvezde, očekuje duel u prvenstvu protiv Omladinca u Staroj Pazovi u nedelju 30. oktobra sa početkom u 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE