Ćavi nakon ispadanja iz LŠ: Teren napuštamo sa gorkim ukusom

Fudbaleri Barselone izgubili su na svom terenu od Bajerna rezultatom 0:3 u susretu C grupe Lige šampiona.

Barselona je ispala iz elitnog takmičenja, pa će drugi deo sezone igrati u Ligi Evrope. Nakon utakmice, oglasio se i predsednik Barselone.

-Moramo da gledamo unapred. Znamo da je ovaj tim u procesu stvaranja, znali smo da će biti uspona i padova. Poruka navijačima je da gledaju u budućnost, Ćavi je želeo da da šansu mladim igračima, da bi nešto naučili, rekao je Laporta za klupsku televiziju.

Ćaviju je poraz očigledno teško pao, ali je čestitao Bavarcima na pobedi.

-Već sam rekao da moramo da očvrsnemo, ovo je bila prilika za tako nešto. Danas nismo uspeli da dostignemo njihov nivo, igrali su sa više intenziteta. Mislim da smo u Minhenu uspeli da se borimo, bili smo tamo četo i bolji, ali danas se nismo takmičili. Moramo da budemo ujedinjeni, ima i drugih takmičenja za koje moramo da se borimo. Da li je ovo neuspeh? Razumem sve o čemu se govori, teren napuštamo sa gorkim ukusom u ustima, ali sve ovo se desilo u Ligi šampiona“, zaključio je Ćavi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE