Ivanović pred Bajern: Vreme je da se dešavaju dobre stvari!

U okviru 5. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će dočekati Bajern iz Minhena.

 Oba tima u meč petog kola ulaze sa skorom 0-4 i kao jedine ekipe u Evroligi koje su bez trijumfa. Košarkaš crveno-belih, Nikola Ivanović izneo je očekivanja pred ovaj susret.

– Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba. Ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u Evroligi. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu, istakao je Ivanović.

On smatra da je veliki plus za tim to što je došao Luka Vildoza, a očekuje se i povratak Nemanje Nedovića na teren posle povrede.

– Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu, zaključio je Ivanović.

Utakmica se igra u petak od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE