MA KOJI RONALDO? Napoli zbog jednog čoveka ni ne pomišlja na angažovanje legendarnog Portugalca!

Sportski direktor Napolija Kristiano Giuntoli odbacio je bilo kakve glasine o dolasku Kristijana Ronalda na stadion Diego Armando Maradona u zimskom merkatu.

Napoli je letos bio jedan od klubova s kojima se Ronaldo povezivao, ali su to iz Napolija više puta negirali. Sada kada su odnosi Portugalca i Erika ten Haga opet užareni, opet dolazi nova priča o Ronaldu i Napulju.

“Ronaldo u zimskom mercatu kod nas? Nikoga nećemo dovoditi. Ne treba nam promena u ovoj ekipi. Ide nam sjajno i ne planiramo dovoditi pojačanja”, kazao je sportski direktor Napolija Kristiano Giuntoli.

Nakon toga se osvrnuo na brojne natpise medija da će sjajni Gruzijac Hviča Kvarachelia biti prva meta brojnih klubova, u prvom redu, Mančester sitija.

“Mogu da vam kažem da je Kvarachelia 100 posto nedodirljiv. On apsolutno nije na tržištu”, poručio je Giuntoli.

Napoli u ovom trenutku igra jedan od najuzbudljivijih fudbala na Starom kontinentu. Vodeći su u svojoj grupi Lige šampiona u kojoj su još Liverpul, Ajaks i Randžers i već su izborili plasman u nokaut fazu zajedno s engleskim gigantom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE