DOLAZI BUDUĆNOST: Stefanović zna kako protiv favorita

Košarkaši FMP Meridian dočekuju Budućnost u 5. kolu ABA lige.

U prošloj rundi je tim iz Železnika poražen od Crvene zvezde.

Pred ovaj susret sumirao je očekivanja njihov trener Nenad Stefanović:

Očekuje nas susret sa jednom fenomenalnom ekipom koja ima u svom sastavu preiskusne internacionalce, evroligaške igrače i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. Sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja u ABA ligi i predvođeni su izvanrednim trenerom. Čeka nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da imamo dosta kadrovskih problema u prethodne dve nedelje i u situaciji gde smo u ponedeljak imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo i uz pomoć naše publike budemo što konkurentniji u ovom duelu, rekao je on i dodao:

U subotu igramo protiv jedne od najboljih ekipa iz regiona, dolaze nam u goste posle velike pobede u Evrokupu tako da su sigurno u dobrom ritmu i raspoloženju. Probaćemo da iskoristimo našu mladost i snagu kako bismo uspeli da odbranimo domaći teren, zaključio je Stefanović.

Susret je na programu sutra od 20 sati u Železniku.

Foto: ABA Liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE