FANTASTIČNA VEST ZA NOVAJLIJE! Registruj se, uživaj u zabavi – čekaju te DVA MODELA SAMSUNG Z FLIP 4 TELEFONA!

Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novajlije! Registruj se, uživaj u sportskom klađenju i slot igrama i preuzmi Samsung Z Flip 4!

Da li si ikada poželeo da uživaš koristeći jedan od najpopularnijih telefona današnjice? Od sada, možeš iskoristiti jedinstvenu šansu da postaneš vlasnik Samsung Z Flip 4 modela!

Meridian je pripremio iznenađenje za sve novoregistrovane igrače tokom oktobra! Ako volite sportsko klađenje i slot igre, pruža vam se šansa da se izborite za jedan od dva modela popularnog telefona!

Sve što se od vas traži jeste da se REGISTRUJETE tokom oktobra! Odmah zatim dobijate 2.000 DINARA SPORT BONUSA i 200 SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure BEZ IKAKVIH USLOVA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Nakon registracije vas očekuju dva posebna takmičenja! U jednom će uživati ljubitelji sportskog klađenja, a poenta takmičenja je da imate najviše odigranih tiketa! Drugo takmičenje se odvija na slotovima provajdera Expanse Studios, a glavni cilj je najviše odigranih spinova!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Svaki tiket od 100 DINARA ili više od toga učestvuje u navedenom takmičenju. Kada je o spinovima reč, potrebno je da podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i avantura može da počne.

Ali, zabava se ni tu ne završava! Igrače koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi očekuju BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE i POKLON SPINOVI!

Uživaj u magičnoj zabavi koju ti samo Meridian može prirediti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE