Kratko i jasno: Ten Hag o Kristijanu Ronaldu

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Šerif rezultatom 3:0. Ovom pobedom tim Ten Haga se plasirao dalje, i ostao je u trci za prvo mesto u grupi sa Sosijedadom.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo vratio se u ekipu nakon što ga je holandski stručnjak poslao na „hlađenje“, zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Totenhema. Ronaldo je sinoć bio strelac u pobedi slavnog Junajteda.

Nakon utakmice tener Mančester junajteda Erik ten Hag komentarisao je nastup Kristijana Ronalda

-Nije odustajao, a tim se načelom vodi celu karijeru. Na kraju mu je stigla nagrada, rekao je trener Junajteda.

Ten Hag se osvrnuo i na potez Brazilca Entonija, koji je tokom utakmice izvodio trikove, dok ga je legendarni vezista Junajteda Pol Skols prozvao klovnom:

-Nemam problema sve dok ti njegovi potezi imaju smisla, ali moram da kažem da od njega tražim više, više utrčavanja, mora češće da bude u završnici. U ovakvim utakmicama očekujem veću dominaciju i sve dok su njegovi potezi funkcionalni i dok ne gubi loptu, ja sam zadovoljan. Opet, ako je to učinio samo zbog trika, onda ću ga morati da ga ispravim, jasan je Ten Hag.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE