Tako blizu, a tako daleko: Vlahović je mogao biti dio SUPER-TIMA, ali sve je propalo zbog “škrtih” vlasnika!

Nemački fudbalski stručnjak Ralf Rangnik vodio je Mančester junajted od decembra 2021. godine do maja ove godine kada je ‘Crvene đavole’ preuzeo Erik ten Hag.

Rangnik je prethodne zime hteo napraviti temelje za moćni Junajted, ali nije imao potrebnu podršku u klupskih čelnika. Aktuelni selektor Austrije je u razgovoru za Bild otkrio imena igrača koje je želeo dovesti tokom prethodnog zimskog merkata.

Nemac je predao listu s imenima Dušana Vlahovića, Luisa Diaza, Joška Gvardiola i Kristofera Nkunkua. Međutim, Junajted je odbio ispuniti njegove želje pozivajući se na ekonomsku krizu prouzrokovanu slabim rezultatima i pandemijom koronavirusa.

Te zime Vlahović je završio u Juventusu, Diaz je napustio Porto zbog transfera u Liverpul, Gvardiol se u RB Lajpcigu afirmisao u štopera svetske klase, baš kao i njegov saigrač Nkunku čija je cena sada daleko veća nego pre godinu dana.

Rangnik je imao itekako dobre ideje, vidimo kako se Junajted muči i ove sezone u fazi napada zbog napete situacije oko vremešnog Kristijana Ronalda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najveći Đokovićevi rivali više nisu u borbi za titulu u Madridu! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković nema najbolju godinu i još uvek se traži, uz promene u stručnom štabu. Propustio je...

POVEZANE OBJAVE