Trinkijeri posle Zvezde: Žalgiris išao u plej-of posle 1-10!

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Bajern u 5. kolu Evrolige i tako gurnuli Bavarce na samo začelje tabele.

Tim Andree Trinkijerija ima skor 0-5, ali on ističe da nije zabrinut.

– Čestitam Crvenoj zvezdi. Verujem da je njihov individualni kvalitet doneo pobedu. Počeli smo loše, ali smo imali odličnu drugu deonicu. Na kraju je Nedović je pogodio dve vrlo bitne trojke. Mi nismo bili dovoljno agresivni, a na sve to nismo pogađali otvorene šuteve, a kada se tako meč odvija onda je velo teško pobediti u Beogradu.

Nije želeo Trinkijeri da poredi ovaj tim Bavaraca sa prošlogodišnjim.

– To je za mene istorija. Nova ekipa, nova sezona, nova hemija. Ne bih bio dobar u mom poslu da gledam u prošlost. Kada igraš četvrtfinala plej-ofa, iza toga postoji osam meseci rada. Sada smo na samom startu sezone. Ne mogu da poredim ništa u odnosu na prošlu sezone.

Loš start sezone ne brine italijanskog stručnjaka.

– Nije prijatno sigurno. Imamo narednu utakmicu, bićemo bolji. Uopšte se ne brinem. Još uvek je oktobar. Sećam se da je Žalgiris išao u plej-of a startovao je sa 1-10. Zvezda je stavila autobus u reket. Moraš malo da raširiš igru, nema drugog recepta. Danas naši šuteri nisu pogodili i to je to. Idemo dalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE