KIŠA GOLOVA U NAJAVI! Edin Džeko napušta Inter i menja čuvenog golgetera u novom klubu

Legendarni bosanski fudbaler Edin Džeko sledeće sezone po svemu sudeći neće nositi dres milanskog Intera, javljaju mediji na Apeninima.

‘Dijamant’ je i u Interu dokazao svoju napadačku klasu, ali s obzirom na to da je u poznim igračkim godinama, čelnici milanskog velikana razmišljaju o budućnosti.

Džeko će tako po svemu sudeći bez obeštećenja napustiti Đuzepe Meacu, ali neće dugo biti bez angažmana obzirom na to da je za njega “zagrejan” jedan vrlo imućan klub.

Bivši as Mančester Sitija je na radaru Intera iz Majamija koji Sarajliju želi učiniti novom zvezdom Floride. Džeko bi u Miamiju trebao da nasledi Gonzala Iguaina koji je nedavno odlučio da završi veliku igračku karijeru.

Angažman u MLS za 36-godišnjeg Džeka izgleda kao sjajan izbor jer je u prošlosti govorio kako bi voleo da se okuša u tamošnjoj ligi.

S obzirom na to da Džeko itekako vodi računa o svojoj karijeri i fizičkoj spremi, u najavi je “kiša golova” za klub čiji je predsednik čuveni Dejvid Bekam.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE