Milojević misteriozno o Kulibaliju: Dođite i vidite!

U okviru 17. kola Superlige, fudbaleri Crvene zvezde će gostovati Kolubari u Lazarevcu.

Trener crveno-belih, Miloš Mjlojević izneo je očekivanja pred ovaj susret, a najpre je pričao o zdravstvenom biltenu svog tima.

– Niko nema problem sa povredom, biće minimalnih rotacija, koliko budemo u mogućnosti, jer nam je jako bitna utakmica protiv Kolubare. O Monaku ćemo kada dođe vreme, odnosno od ponedeljka, počeo je Milojević.

Zvezda je na prethodnom gostovanju slavila ubedljivo protiv kluba iz Lazarevca.

– Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici. Nema problema sa menjanjem mentaliteta.

Ističe šef stručnog štaba Crvene zvezde da će igrači izaći maksimalno fokusirani na duel protiv tima iz Lazarevca.

-Uvek je rizik da ne dođe do pada motivacije nakon velikog emotivnog pražnjenja i zadovoljstva. Dobar rezultat brzo podiže ekipu, imali smo vremena da treniramo i odmorimo. Smatram da će svi koji budu igrali izaći maksimalno motivisano, jer znaju obaveze i odgovornost, kaže Milojević.

Prokomentarisao je i odluku da Ivanić ne bude starter na utakmici protiv Trabzonspora.

Ivanić je ozbiljan profesionalac, igrač koga svaki trener želi u ekipi. To je naš interni dogovor i prihvatio je odluku kao profesionalac. Kao svaki fudbaler razume odluke i zna koji su razlozi. Dosta pričam sa njim, kao i sa svim igračima i uvek su upoznati sa razlogom određene odluke. Pokazatelj kako je “podneo” odluku je način na koji je ušao u igru, motivisan sa mnogo energije, defanzivne odgovornosti. Kvalitet Ivanića i poziciju u timu ne treba dovoditi u pitanje.

U prethodnom periodu je Kalifa Kulibali imao problema sa povredom, a Milojević je pričao o njegovom statusu u ekipi.

– Nekada igrači nisu u konkurenciji jer nisu dovoljno spremni, dok postoje situacije kada su fudbaleri spremni, dobro rade na treningu, međutim i ostali igrači odlično treniraju i na osnovu toga zaslužuju svoju poziciju u startnoj postavi. Kulibali se bori, a pozivamo sve da dođu sutra i vide da li će biti starter, da li se nalazi na klupi ili nije na spisku od 22 igrača, objasnio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE