TRENER FULAMA O NEVEROVATNOM UČINKU MITROVIĆA: Uživam u ovim trenucima s njim

Odlično je u novu sezonu ušao povratnik u Premijer ligu Fulam, na krilima najboljeg strelca Čempionšipa iz prethodne sezone, našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Zatim je naš as imao problema sa povredom, što se odmah odrazilo na učinak tima sa Krejven kotidža, ali se su se sa povratkom našeg napadača vratili i dobri rezultati.

Zabeležene su dve uzastopne pobede, nad Aston Vilom i Lidsom, a na obe utakmice je mrežu tresao Mitrović, čijeg značaja je veoma svestan trener Marko Silva, koji gradi igru oko njega. On je podsetio i na neverovatan bilans najboljeg strelca našeg nacionalnog tima u timu iz Londona.

Mitar radi ono što je radio i prošle sezone, pripremamo ga na isti način, baš kao što radimo i sa drugim igračima oko njega. Brojke koje ima su nestvarne. Od kada sam došao u klub na 57 mečeva dao je 52 gola, zaista je neverovatno. Uživam u ovim trenucima sa njim. Trudim se da mu pružim sve uslove da napreduje, ako budemo radili za njega on će nastaviti da daje golove, nije štedeo reči hvale za našeg fudbalera trener Fulama.

Fulam danas u sklopu 14. kola Premijer lige od 18.30 dočekuje Everton.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE