Vladan Milojević otkrio da li bi se vratio u Zvezdu

Na leto 2017. godine je klupu Crvene zvezde preuzeo Vladan Milojević, nakon turbulentne sezone, koju je na mestu trenera završio, kao privremeno rešenje, Boško Đurovski.

Usledio je vrtoglavi uspon, pa je pod njegovim vođstvom tim iz Ljutice Bogdana i postao ono što je danas – dominantan u srpskom fudbalu i redovni učesnik evropskih takmičenja.

Već prve sezone je napravio veliki uspeh pošto je posle više decenija Zvezda osetila evropsko proleće, a zatim su usledila i dva uzastopna učešća u grupnoj fazi Lige šampiona, prva u istoriji kluba. U jednom od njih pobeđen je i Liverpul, kasniji osvajač elitnog evropskog takmičenja.

Sada je, gostujući u emisiji “Legende Marakane”, govorio o svom eventualnom povratku u klub.

Ja sam zvezdaš i ja sam uvek tu. Zvezda uvek može na mene da računa. Niko nikad Zvezdi nije mogao da kaže ne, bar ja ne mogu Ako ikada bude potreba za Vladanom Milojevićem, Vladan Milojević je ovde i uvek može da računa na njega. Ako bude – biće, ako ne opet opet tu. To je meni porodica, napravila je od mene prvo kao velikog čoveka, uz pomoć svih trenera i legendi, otkrio je Milojević.

On je govorio i o smeru kretanja kluba nakon njegovog odlaska.

Zvezda je u drugim brzinama, nije bilo lako nositi se sa svime. Ne pričam zbog populizma, Zvezdan Terzić radi nestvaran posao u Crvenoj zvezdi sa svim svojim saradnicima. Vraćena je Zvezdu gde treba da bude, ali limiti ne smeju da postoje. Može još da postigne, uz armiju navijača. Takođe, Stanković je radio odličan posao, postao je dobar trener, a opet je to Zvezda, smatra Milojević, čiji prezimenjak i nekadašnji pomoćnik trenutno vodi klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE