DEPONUJ I ZAPOČNI ZABAVU SAVRŠENIM POKLONOM: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!

Volite sportsko klađenje i slot/live dealer igre? Vreme je da preuzmete savršen poklon za početak zabave!

Sve što je potrebno da biste uživali u ludoj avanturi jeste da se REGISTRUJETE u Meridianu! Zadovoljni igrači već uživaju u vrhunskim promocijama i idealnim bonusima. Sada je trenutak da postanete deo najveće sportske kladionice u regionu!

Samim trenutkom registracije očekuje vas poklon za početak avanture: 2.000 DINARA BONUSA i 200 SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure.

Međutim, fantastičnim bonusima ni tu nije kraj, jer vas od sada čeka i BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Ukoliko na svoj korisnički nalog uplatite 500 DINARA ili više od toga i bićete nagrađeni sa100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE do maksimalnog iznosa od 10.000 DINARA!

U paketu sa bonusom na sportsko klađenje stiže još jedno poklon iznenađenje: 200 spinova na avanturističkoj slot igri Pirates Power!

Pridružite se neodoljivoj zabavi koju vam je priredio Meridian!

Kada je o sportskom klađenju reč potrebno je da odigrate tiket od minimalno tri para sa pojedinačnim kvotama od 1.5 ili više! Odigrajte tiket u danu kada je uplaćen depozit!

U nedelju vas očekuje spektakl na fudbalskim stadionima širom evrope. Mančester Junajted će pokušati da savlada neugodni Vest Hem i tako nastavi poteru za pozicijama koje u narednoj sezoni garantuju izlazak na evro scenu.

Aktuelni šampion Serije A, Milan će pokušati da savlada Torino na gostujućem terenu i na taj način se približi trenutno vodećem Napoliju! Odaberite vaš tip i stavite ga na tiket!

Pravila za poklon spinove su identična: izvrtite ih u danu kada je uplaćen depozit!

Ne propustite ludu vikend avanturu koju sam samo Meridian može priuštiti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE