Partizan sa pola snage sa Nišlijama: Rikardova simultanka i sjajni Baždar za radost “Grobara” (VIDEO)

Fudbaleri partizana došli su do nove pobede u Superligi Srbije pošto su na svom terenu savladali Radnički iz Niša 4:0 (2:0).

Od samog starta Partizan je dobro počeo i sa željom da što pre postigne pogodak. Već u trećem minutu Baždar je pogodio stativu posle udarca sa vrha kaznenog prostora, da bi samo par minuta kasnije Pavlović doveo crno-bele u vođstvo.

Veliku grešku napravio je defanzivac gostiju Gaku koji je Pavloviću predao loptu u noge, a centarfor je lepim pogotkom obradovao malobrojnu publiku na stadionu Partizana.

Vrl obrzo, Partizan je došao i do drugog gola, a ovoga puta strelac je bio ko drugi do Rikardo.

Radnički je imao najbolju priliku preko Dimića u 35. minutu, ali je Saničanin dobro intervenisao. Sa druge strane Pavlović je iamo priliku da postigne još jedan gol, ali se otišlo sa 2:0 na pauzu.

Ako je i bilo dileme ko je pobednik ovog meča, ona je razjašnjena odmah na početku drugog dela igre kada je Rikardo posle solo prodora postigao još jedan gol za ubedljivih 3:0.

Ušlo se u mirniji deo meča u kojem je Partizan imao inicijativu, ali bez većih prilika, a onda je u 84. minutu Natho probio po desnoj strani i pronašao je Baždara u srcu kaznenog prostora. Sjajni mladi igrač je odlično iz prve poslao loptu u mrežu Radničkog za 4:0.

Partizan posle ove pobede ima 37 bodova na drugom mestu, dok Radnički je na 11. mestu sa 16 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE