POSLE PORAZA OD NEKADAŠNJEG KLUBA: Stanković govorio o Interovim šansama za Skudeto i posebnom odnosu sa Lukakuom (FOTO)

Dočekan je Dejan Stanković kako dolikuje na Đuzepe Meaci – gde je proveo toliko vremena i sa koje pamti mnogo lepih momenata – gde je kao trener Sampdorije sinoć gostovao u sklopu Serije A.

Nije se njegov tim, koji će morati da se bori za opstanak, proveo dobro i ubedljivo je poražen.

Nalateo je na Inter u veoma nezgodnom momentu, nakon plasmana u nokaut fazu Lige šampiona i izlaska iz krize koja je dugo potresala ovaj tim.

I pored toga, srpski trener nije bio potpuno nezadovoljan, jer je svestan gde se njegov tim u ovom trenutku nalazi u odnosu na Nerazure.

Moja prošlost u Interu je bila lepa i zahvalan sam Interovim navijačima, kao i navijačima Sampdorije koji su došli da na podrže. Interov tim je veoma snažan, bori se za golove na drugačiji način nego mi i prošao je grupu u Ligi šampiona. Naš pristup je bio dobar, ali nakon gola iz prekida, Interu je posao postao lakši. Čak i drugi gol nismo smeli da dozvolimo. Moj tim je i posle toga bio živ i to je pozitivna stvar koji vučemo iz ove utakmice. Ne volim da gubim, ali skupljam dobre stvari i korak po korak izaći ćemo iz krize. Na kraju smo zaslužili da budemo nagrađeni golom koji nije došao, prokomentarisao je Stanković nakon utakmice.

Ipak, uspeo je tim iz Đenove bar da spreči povratnički gol Romelua Lukakua u Seriji A, nakon što je to uradio na svom prvom meču u Ligi šampiona ove sezone. Belgijanac se vratio nakon duge pauze zbog povrede i odigrao 20 minuta, a nakon meča usledio je iskreni zagrljaj sa Stankovićem, koji je otkrio zbog čega ima posebno poštovanje za snažnog napadača.

Zagrlio sam ga jer je dočekao moje sinove Filipa i Aleksandra raširenih ruku u Interu. Bio im je neka vrsta zaštitnika. Zahvalan sam mu na privrženosti kuju je pokazao mojoj deci, on je šampion i a pritom je pokazao i da je veliki čovek, otkrio je Stanković, pa potom prokomentarisao mogućnost da Inter osvoji titulu:

Može li Inter da osvoji Skudeto? Da, jer imaju zdravu ekipu, veruju u uspeh, poseduju snagu, tehniku i ličnost, smatra donedavno trener Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE