Stefanović prokomentarisao veliku pobedu protiv Budućnosti

Košarkaši FMP Meridiana briljiraju i na startu nove sezone ABA lige pod komandom Nenada Stefanovića. Sinoć je napravljeno veliko iznenađenje pošto je u tim iz Železnika u svojoj hali savladao Budućnost iz Podgorice.

Svoje utiske posle velike pobede izneo je trener Pantera Nenad Stefanović.

Čestitke momcima na sjajnih 30 minuta jer smo od desetog počeli da igramo. Rekao sam u najavi da Budućnost igra dobru košarku, videli ste koliko znaju da budu opasni. Primili smo 31 poen za prvu četvrtinu, a onda isto toliko u drugoj i trećoj četvrtini, rekao je trener FMP Meridiana.

Imao je FMP fantastičnu prošlu sezonu, ali je uvek u neizvesnim završnicama izostajao trijumf protiv sinoćnjeg protivnika. Sada se i to promenilo.

Imali smo motivaciju, igrali smo četiri puta sa njima prošle sezone, imali smo utisak da smo zaslužili bar jednu pobedu. Promenila se ekipa, promenio se trener, ali mi je drago zbog mojih momaka. Nama snagu daje trening, a za Crvenu zvezdu nismo imali dovoljno vremena. Svima čestitam, svi su igrali, svih 12 igrača u rotaciji i svi su doprineli da pobedimo, ocenio je Stefanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Budućnosti napravio haos posle meča sa Partizanom?

Kako prenose mediji, predsednik Budućnosti Dragan Bokan navodno je upao u svlačionicu sudija posle drugog meča polufinala plej-ofa ABA...

POVEZANE OBJAVE