MILAN GA SE PRELAKO ODREKAO: ‘Vunderkind’ iz Vrbasa pred velikim povratkom u Seriju A!

Miloš Kerkez (18) je mladić rodom iz Vrbasa koji je za svega nekoliko meseci ove sezone skrenuo pažnju fudbalskih velikana na sebe.

Mađarski reprezentativac rođen u Srbiji našao se na radaru Lacija koji bi ga što pre vratio u Italiju, preduhitrio konkurenciju, reagovao dok cena još nije skočila i rešio deficitarnu poziciju.

Kerkez je prošlog leta stigao u holandski AZ iz Milana i oduševio partijama na početku sezone. Igra na poziciji levog beka, odmah je postao standardan u holandskom klubu i u 21 nastupu postigao dva gola i upisao šest asistencija.

AZ ga je ljtos platio Milanu oko milion evra i potpisao s njim ugovor do leta 2026. godine. ‘Rosoneri’ su ga otkrili u mađarskom Gijoru pre godinu i po dana i doveli ga kao talentovanog juniora za samo 200.000 evra.

Trenirao je s prvom ekipom Milana, ali je igrao za juniore. Nije se uspeo izboriti u žestokoj konkurenciji pored Tea Hernandeza i ostalih, a hteo je igrati seniorski fudbal. AZ mu je pružio tu priliku i saradnja se pokazala kao pun pogodak.

Italijanski mediji pišu da se Kerkez nalazi na popisu želja Iglija Tarea, sportskog direktora Lacija. Direktor rimskog kluba je oduševljen kvalitetama Kerkeza i vrlo rado bi ga što pre vratio na Apenine jer Laciju nedostaje rjšenja na poziciji levog beka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE