OVO BI BILA BOMBA: Mesi blizu prelaska u Inter!?

Kako piše “Atletik” rukovodstvo fudbalskog kluba Inter Majami uvereno je da će jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi postati njihov igrač narednog leta,.

Danima se govori o njegovom mogućem povratku u Barselonu, pa čak se i pominje ostanak u Pari Sen Žermenu, Lionel Mesi je trenutno najbliži odlasku u MLS ligu.

Legendarni fudbaler pričao je kako ne bi imao ništa protiv da pred kraj svoje karijere zaigra u Sjedinjenim Američkih Država, a kako stvari stoje sada se to približilo.

Naime, “Atletik” piše da su čelnici kluba iz Majamija dosta “zagazili” u priču oko Mesijevog dolaska i da bi sve moglo biti ozvaničeno nakon Svetskog prvenstva. Vlasnici kluba, Dejvid Bekam i Horhe i Žoze Mas lično obavljaju pregovore sa njegovim predstavnicima uz nadu da će on narednog leta postati novi fudbaler njihovog tima.

Isti izvor navodi da će i Barselona pokušati, i da dovede sjajnog fudbalera a pritiskaće dokle god bude bilo šansi za njegov povratak.

Mesiju narednog leta ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, i on će biti slobodan agent i moćiće da bira gde će nastaviti svoju karijeru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid pobedio, pa mu Đirona donela titulu! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida osvojili su 36. titulu šampiona Španije. To je jasno nakon pobede Kraljevskog kluba nad Kadizom i poraza...

POVEZANE OBJAVE