BJEKOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Otkrio razlog povlačenja kandidature za prvog čoveka FSS

Nenad Bjeković je danas zvanično povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, što je izazvalo veliku buru na Skupštini ovog tela.

Po završetku se obratio i objasnio razloge.

Pre svega, želeo bih da kažem da mi je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu obavljam dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posebno sam ponosan na saradnju sa selektorom Stojkovićem, legendom srpskog fudbala i čovekom koji je za veoma kratko vreme preporodio našu A reprezentaciju i vratio je u vrh evropskog i svetskog fudbala, rekao je Bjeković, pa dodao:

Želim da obavestim javnost da sam doneo odluku da odustanem od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mislim da je to najbolje rešenje, pre svega zbog jedinstva koje je u ovom trenutku, tri nedelje pre početka Mundijala, neophodno celoj fudbalskoj Srbiji, otkrio je dosadašnji zamenik predsednika.

To je opravdao stavljanjem kolektivnih interesa u prvi plan.

Ceo život sam u fudbalu i nikada mi lični interesi nisu bili ispred onih kolektivnih. Zato i ovoga puta želim da selektoru Stojkoviću i njegovim momcima obezbedim što bolji ambijent pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima na poverenju i uspešnoj saradnji, poručio je na kraju Bjeković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dan kada je KK Partizan postao šampion EVROPE (VIDEO)

Na današnji dan pre 32 godine KK Partizan postao je prvi i jedini srpski klub koji je bio šampion...

POVEZANE OBJAVE