LŠ: Napoli doživeo prvi poraz u sezoni, Ajaks rutinirao Rendžers (VIDEO)

Liverpulu je trebala pobeda od 4 gola razlike kako bi bio prvi u grupi, i imali su šansu na samom početku meča ali nisu bili precizni. U nastavku se vodila ravnopravna borba, a Napoli je početkom drugog poluvremena postigao gol. Ostigar je glavom posle prekida savladao Alisona, ali je VAR utvrdio da je bio milimetarski ofsajd i poništio je taj gol.

U nastavku nije bilo velikih prilika, a onda je 5 minuta pre kraja Liverpul došao do gola posle prekida. Van Dajk je glavom dobro šutirao, Meret je uspeo samo da je odbije do Salaha koji ju je doslovno ugurao preko gol linije za 1:0.

U dubokoj nadoknadi vremena na gotovo isti način Liverpul je došao i do drugog gola, a strelac je bio Darvin Nunjez.

Posle ovog rezultat obe ekipe završavaju takmičenje sa 15 bodova, ali Napoli zbog boljeg međusobnog skora je prvi na tabeli.

Rendžers je pokazao da nije dorastao grupnoj fazi Lige šampiona i doživeo je još jedan lak poraz. Ajaks je u ranoj fazi poveo 0:2 golovima Berguisa i Kudusa.

Tavernije je u 86. minutu postigao gol sa penala za nadu domaćih, ali je Konseisao u 89. minutu stavio tačku na ovaj meč za 1:3.

Rendžers grupnu fazu završava sa 0 bodova i gola razlikom 2:22, dok Ajaks sa 6 bodova odlazi u Ligu Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČAST ZA SRBINA: Jovanović postaje selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije se odveć plasirala na EP u Nemačkoj. Posle baraža saznali smo još tri učesnika ove smotre. Među...

POVEZANE OBJAVE