NAKON OSUDE OD STRANE ZEČEVIĆA: Stigao odgovor Zvezde

Nakon što je Žarko Zečević na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije osudio postupak Zvezdana Terzića, koji je negodovao zbog mogućnosti da Nenad Bjeković postane čelni čovek ovog tela, usledio je i odgovor.

Delegat Crvene zvezde, operativni direktor ovog kluba Marko Petrović rekao je da je razlika između večitih rivala u tome što su crveno-beli gospodski klub.

Svašta smo navikli u ovih 77 godina istorije odnosa sa fudbalskim klubom Partizan, ali ovako niske udarce, spominjati generalnog direktora koji nije u sali, izvrtati istorijske činjenice… U tome je razlika između Zvezde i Partizana. Zvezda je džentlmenski, gospodski klub. Ovo što smo sad čuli to vam je Partizan. Sram vas bilo da na ovaj način pominjete gospodina Terzić, poručio je Petrović.

On se posebno osvrnuo na tvrdnju Zečevića da je Terzić svojevremeno kao predstavnik Zvezde postao prvi čovek Saveza.

Gospodin Terzić je na funkciju predsednika FSS došao iz OFK Beograda. Obišao je celu Srbiju, bio u Zvezdi, Partizanu, svim klubovima, razgovarao s ljudima. Bio je faktor jedinstva. Vaš kandidat, koji vrši funkciju v.d. predsednika Saveza, nije se udostojio da nas za godinu i po dana pozove, da nas pita, da nam nešto kaže. Je li to normalno? Je li to način da se gradi jedinstvo i solidarnost srpskog fudbala, zapitao se predstavnik Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE