POZNATO KADA SE VRAĆAJU SMAILAGIĆ I AVRAMOVIĆ: Obradović doneo lepe vesti pred duel sa Panatinaikosom

Košarkaši Partizana pokušaće u četvrtak protv Panatinaikosa da vežu i treću uzastopnu pobedu u Evroligi.

O očekivanjima pred okršaj sa timom s kojim se više puta popeo na krov Evrope govorio je trener crno-belih Željko Obradović

Verovatno će igrati novi član koga su doveli, Dvejn Bejkon. Međutim to ne znači da se mi nismo spremali za ostale igrače. Njihov plasman na tabeli ne znači ništa. Sve utakmice su igrali u egalu. To je tim koji zaslužuje svako poštovanje. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara, izjavio je trener Partizana.

On je doneo i lepe vesti kada je reč o povratku dvojice važnih igrača Alena Smailagića i Alekse Avramovića.

Smailagić je dobro. Uskoro će početi da trenira, videćemo kada će početi da igra. Ne očekujem još dvadesetak dana. Što se Alekse tiče, koliko sam shvatio, moraće još tri nedelje da nosi gips, otkrio je Obradović.

Prokomentarisao je i partije mladih košarkaša protiv Mege.

Mi u sezoni moramo da odigramo 60 utakmicama. Sada je pred nama tek deseta. Prilika će biti za sve. Zadovoljstvo trenera je da može da raspodeli minute. Uvek se trudim da vodim ekipu u njenom interesu. Kada god mogu da dam priliku svima, to zavisi od njih, kako se ponašaju na terenu, rekao je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE