TEK ŠTO GA JE KRENULO: Italijani besni na Jovića!

Srpski fudbaler i član Fiorentine Luka Jović u opširnom intervjuu koji je dao banjalučkoj televiziji “ATV” dotakao se i razloga prelaska u sadašnji klub.

Ono što je izjavio izazvlalo je, međutim, burne reakcije na Čizmi.

Doneo sam odluku o transferu nakon što sam dobro razmislio o svemu i pošto sam video šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fiorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovde. Smatram da mi je dolazak u Firencu dobra odskočna dolazak da se vratim u staru formu i da onda ponovo odem u neki veliki klub, objasnio je Jović u intervjuu.

Na ovaj način nesmotreno tim iz Firence nije svrstao u red velikih klubova, i pored toga što je dva puta bio šampion Italije i ima četiri nastupa u finalima evropskih takmičenja.

Reakcija je već stigla od nekadašnjeg čuvara mreže brojnih italijanskih klubova Simone Bralja.

Mislim da je to veliki nedostatak poštovanja prema klubu koji mu veruje, kao i prema italijanskoj ligi. Od tog kluba uzimate novac. Nije lepo to što je Luka rekao, nedvosmisleno je ocenio izjavu Jovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE