Aco Petrović kritikovao Zvezdu

Meč između Crvene zvezde i Zadra u okviru ABA lige predviđen je za 7. novembar, što je neposredno pre utakmica FIBA kvalifikacija koje očekuju dve reprezentacije.

Naš nacionalni tim očekuju veoma bitni mečevi protiv Velike Britanije u Njukaslu 11. novembra i tri dana kasnije pritiv Turske u Beogradu, koji su biti ili ne biti za odlazak na Svetsko prvenstvo naredne godine.

I pored debakla i eliminacije u prvoj fazi kvalifikacija za Mundobasket, ni hrvatski košarkaši nisu oslobođeni obaveza, budući da će morati da igraju pretkvalifikacije za naredni Evrobasket.

Oni 10. novembra igraju protiv Austrije u gostima, a zatim i na svom parketu protiv hita ovogodišnjeg Evrobasketa Poljaka.

Ovaj termin je na Tviteru prokomentarisao aktuelni vršilac dužnosti selektora Hrvatske Aco Petrović.

Vidim da je Zvezda zakazala utakmicu sa Zadrom za 7.11. kada bi i srpski i hrvatski reprezentativci već trebalo da budu na pripremama svojih reprezentacija pred važne utakmice nacionalnih selekcija. Sada će se videti čiji je interes važniji, napisao je Petrović, pa se posebno osvrnuo na Luku Božića, košarkaša Zadra i jednog od najkorisnijih u ABA ligi.

Mislim da bi bila velika greška i od strane Zadra ali i od Luke Božića kada ne bi nastavili zajedno dalje jer nešto što dobro funkcioniše treba samo kvalitetno logistički pogurati, napisao je iskusni stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE