FUDBALSKI SPEKTAKL ŠIROM EVROPE: U Ligi šampiona ostaju samo najjači – preuzmi 2.000 RSD i isprati poslednje kolo uz šampionski tiket!

Večeras su na programu još osam utakmica Lige šampiona – preuzmi bonus i odigraj tiket u Meridianu!

Utorak nam je doneo nekoliko više nego uzbudljivih duela Lige šampiona, ali sreda je rezervisana za pravi fudbalski spektakl!

Od 18.45 gledaćemo dva duela, odnosno susrete Real Madrida i Seltika, te Šahtjora i Lajpciga, ali od 21.00 kreće ono “pravo” i čak šest utakmica!

Poslednje kolo grupne faze elitnog takmičenja doneće nam konačan poredak i učesnike nokaut faze. Upravo se u grupi F vodi velika borba, Real ima samo bod više od Lajpciga, pa nema sumnje da je Madriđanima protiv Seltika pobeda jedina opcija!

PREUZMI 2.000 RSD – SASTAVI TIKET

Zanimljivo je i u grupi G, Mančester siti je vodeći, uz tri boda više od Borusije Dortmund, koja se večeras sastaje sa Kopenhagenom. Jedan od najuzbudljivijih mečeva svakako je upravo onaj u kojem će “Građani” dočekati Sevilju, a vredi pomenuti i utakmicu Juventusa i PSŽ-a.

Pre sedam dana Juventus je poražen od Benfike i tako ostao bez šanse za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali nema sumnje da će i večeras sve oči biti uprte u Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Dakle, jasno je da nas ove večeri čeka pravi fudbalski spektakl, a to je neophodno ispratiti na najbolji mogući način – uz online kladjenje! Fudbal i tiketi prosto idu zajedno, naročito kada se radi o Ligi šampiona!

PREUZMI 2.000 RSD – SASTAVI TIKET

A, koje utakmice možete “staviti” na vaš tiket?

Evo i nekoliko predloga za kladjenje, odnosno najigranijih tipova:

Real Madrid – Seltik, kec 1.25

Milan – Salcburg, kec 1.55

Čelsi – Dinamo Zagreb, kec 1.35

Juventus – PSŽ, dvojka 1.65

Mančester siti – Sevilja, kec 1.25

Makabi Haifa – Benfika, dvojka 1.70

PREUZMI 2.000 RSD – SASTAVI TIKET

Dakle, svi uslovi za uživanje u fudbalskoj večeri su tu, na vama je samo da se registrujete, izaberete meč i uživate!

NOVO U MERIDIANU: Odigraj najviše tiketa od 1. do 17. novembra i OSVOJI TELEVIZOR ZA SVETSKO PRVENSTVO! Meridian je ponovo organizovao veliko kladioničarsko takmičenje – cilj je odigrati najviše tiketa, a nagrade su 5 televizora i 200.000 DINARA BONUSA! Priključi se, pobedi i navijaj svetski!*Napomena: kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE