ISPUNJENJE DEČAČKOG SNA: Gruzijski Maradona otkrio u koji klub želi nakon Napolija!

Elitni fudbal dobio je novu mladu zvezdu. Blista u redovima Napolija, a u svega nekoliko meseci je stigao na radar i najmoćnijih klubova. Njegovo ime je Kviča Kvaračkelija (21).

Sve glasnije se pominje u italijanskim medijima o interesovanju za gruzijskog reprezentativca, koji je nedavno bez imalo ustezanja otkrio u kom klubu bi voleo nastaviti karijeru.

“Pre nego što sam stigao u Napoli moj najdraži klub je osvojio Ligu šampiona. Od malih nogu sam navijač Real Madrida, kao i moja braća. Uvek smo zajedno gledali utakmice. San mi je jednog dana zaigrati za Real”, kazao je Kvaračkelija.

Napoli ga sigurno neće tek tako pustiti. U kratkom periodu je dostigao vrednost od 35 miliona evra, a klub sa juga Italije će pokušati dobro zaraditi u slučaju njegovog odlaska.

Pojedine glasine u italijanskim mediijima govorile su da je pomenuti fudbaler na radaru Čelsija i da je želja Bajerna, međutim njegova nedavna izjava mogla bi promeniti ploču.

Kviča Kvaračkelija igra fantastično ove sezone i jedan je od ključnih igrača Napolitanaca. Napoli se plasirao u osminu finala Lige šampiona kao vodeći tim grupe u kojoj su bili Liverpul i Ajaks, a u Seriji A je trenutno na samom vrhu.

Svi se nadaju da bi ova sezona konačno biti ona prava šampionska kakvu čekaju još od ere Dijega Armanda Maradone. Gruzijski as je predvodnik nove generacije Napolija i mladić koji je lagano zaludeo fudbalsku javnost i biće zanimljivo pratiti gde će nastaviti karijeru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE