Nojer šokirao Nemce pred Mundijal u Kataru!

Golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer šokirao je fudbalsku javnost priznanjem o svojim zdravstvenim problemima.

Naime, on je trenutno van terena zbog povrede ramena, a za Bild je otkrio da je zbog raka kože imao tri operacije, ali da ranije nije želeo da priča o tome.

Slavni golman je nedavno uložio novac u biznis Anđelike Kerber, teniserke koja je pokrenula novu  kompaniju koja se bavi negom lica i kože, a koja takođe ima problem sa kožnim bolestima.

– U mom slučaju, to je bio rak kože, i to na licu, zbog kog sam obavio čak tri operacije. Zbog toga što većinu vremena treniramo i igramo na otvorenom, a i svoje slobodno vreme provodimo u prirodi, važna nam je i adekvatna zaštita kože, istakao je Nojer.

Bild prenosi da su početkom 2021. godine počele spekulacije o bolesti golmana Bajerna i Nemačke, kada je pred meč s Barselonom u Ligi šampiona imao zavoj na licu.

On je sa reprezentacijom Nemačke osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine, a novu priliku za to će imati na predstojećem Mundijalu u Kataru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE