NOVA NEVOLJA ZA INTER! Tek se vratio na teren, pa opet nastradao

Napadač fudbalske reprezentacije Belgije, Romelu Lukaku (29) još jednom se povredio, objavio je njegov klub Inter.

Oni su objavili kako je Lukaku u subotnjem duelu protiv Sampdorije doživeo novu povredu mišića i biće opet pregledan u narednih nekoliko dana.

Belgijski reprezentativac se vratio u akciju prošle nedelje u Interovoj pobedi 4-0 nad Viktorijom Plzenj u Ligi šampiona nakon gotovo dva meseca pauze.

Protiv Viktorije ušao u igru u 83. minutu, a četiri minuta kasnije je postigao pogodak. Protiv Sampdorije je dobio priliku od 68. minuta, ali sada se suočava sa još jednom povredom.

“Lukaku je jutros bio podvrgnut lekarskim pregledima u klinici Humanitas u Rozanu, ima istegnuće femoralnog bicepsa leve butine. Igračevo stanje biće opet procenjeno u narednih nekoliko dana,” objavio je Inter.

Belgijski Lesoa navodi kako Lukakua neće biti u sastavu niti u nedjeljnom derbiju protiv Juventusa, ali bi se ipak trebao vratiti na vreme za Svetsko prvenstvo. Neroazuri će se pre pauze za Svetsko prvenstvo susresti još i sa Bolonjom i Atalantom u Seriji A.

Lukaku se u julu vratio u Inter na pozajmicu iz Čelsiha, nakon što je od 2019. do 2021. igrao za milanski klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE