OBRADOVIĆ PRED ZVEZDU: Vildoza i Nedović mogu da budu pretnja svima

Košarkaši Monaka ugostiće Crvenu zvezdu u susretu 6. kola Evrolige.

Izabranici Vladimira Jovanovića imaju skor 1-4, a Monako obrnut sa četiri trijumfa.

Pred susret se oglasio bivši trener crveno belih a sada tima iz Kneževine Saša Obradović.

Zvezda ima dobar kvalitet, pravi evroligaški, u pitanju su igrači koji su igrali i igraju Evroligu godinu, uključujući i Vildosu, koji ima je dobar čak i na NBA nivou. Sigurno je da je promenio klimu u odnosu na Adamsa, koji je bio dobar eksperiment, ali možda je bilo prerano. Sa Vildosom kao glavnim kreatorom je drugačiji teren, sve se drugačije odvija, više ima prostora i za igrače koji nisu toliko kreativni. Može da otvori prostor, isto kao i Nedović. Dva igrača sa takvim talentom mogu da budu pretnja svima, ne samo nama, rekao je on u intervjuu za Sportal.

Govorio je i o učinku večitih u dosadašnjem toku evroligaške sezone:

Vidim da se ljudi bave procenama ko je bolji tim, koji je bolji trener, ko ima više navijača. To može da bude jedan deo zabave, ali sa druge strane mislim da su timovi prilično ujednačeni, i da će biti dobra borba. Siguran sam da će i Zvezda i Partizan praviti probleme svima, čak i većim ekipama, te da će imati podršku svojih navijača. Dobar je izazov odabrati jednu ili drugu ekipu, ali će to vreme pokazati. Ima mnogo faktora koji će uticati na glavnu komparaciju, ali svi znamo da je jedina ocena na samom kraju sezone, tada će se videti ko je gde, zaključio je Obradović.

Monako i Crvena zvezda igraju meč u petak od 21 sat, dan ranije će fudbalske sekcije ovih timova igrati susret u Ligi Evrope od 18:45.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ANGT EVROLIGA: Megi specijalna pozivnica, učestvuje i tim van Evrope

Seniorski tim Mege ostvario je ubedljivu pobedu na startu plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Juniorski pogon je u međuvremenu...

POVEZANE OBJAVE